FAQ  •  Login

Server Change

<<

JackTheKnife22

Posts: 37

Joined: Thu Jun 17, 2010 2:38 pm

Post Fri Jul 09, 2010 4:05 pm

Server Change

Im sorry for any problems, but the underdone, does not work right and i lack the knowlage to script it and such, would you be able to make the server Startgate/spacebuild, like add all the addons
<<

ughsupport

Posts: 124

Joined: Sat Oct 03, 2009 11:56 am

Post Sat Jul 10, 2010 1:50 am

Re: Server Change

I think spacebuild and the stargate mod are two separate things. Which one do you want?

The largest list of SVN addons I'm aware of is here. Please indicate what you'd like installed on your server, or provide a web link to a different url that has what you want:

http://wiki.garrysmod.com/?title=SVN_Links
<<

JackTheKnife22

Posts: 37

Joined: Thu Jun 17, 2010 2:38 pm

Post Sat Jul 10, 2010 4:53 am

Re: Server Change

Are they gamemodes I thought they were just addons?
<<

JackTheKnife22

Posts: 37

Joined: Thu Jun 17, 2010 2:38 pm

Post Sat Jul 10, 2010 5:20 am

Re: Server Change

Ill take spacebuild
<<

ughsupport

Posts: 124

Joined: Sat Oct 03, 2009 11:56 am

Post Sat Jul 10, 2010 7:42 pm

Re: Server Change

We installed the "Spacebuild Enhancement Project", http://www.facepunch.com/showthread.php?t=911530. That one, apparently, is just a series of addons. I thought I remembered a spacebuild gamemode too, but I might be thinking of something else.
<<

ughsupport

Posts: 124

Joined: Sat Oct 03, 2009 11:56 am

Post Sat Jul 10, 2010 7:50 pm

Re: Server Change

<<

JackTheKnife22

Posts: 37

Joined: Thu Jun 17, 2010 2:38 pm

Post Sat Jul 10, 2010 10:06 pm

Re: Server Change

alright thank you, can you switch the server to sandbox
<<

JackTheKnife22

Posts: 37

Joined: Thu Jun 17, 2010 2:38 pm

Post Sun Jul 11, 2010 2:49 am

Re: Server Change

alright so the command lined changes we can do dont work, i cant change the map or the gamemode
<<

ughsupport

Posts: 124

Joined: Sat Oct 03, 2009 11:56 am

Post Sun Jul 11, 2010 11:36 am

Re: Server Change

According to HLSW, your server is now sandbox. It is true that if you want to change to a gamemode that's not listed in the drop down in the control panel, you need to ask us to do it. However, changing out of a special gamemode to one of the ones supported by the cp does work, the cp just overwrites whatever was there.

Anything we need to do on this?
<<

JackTheKnife22

Posts: 37

Joined: Thu Jun 17, 2010 2:38 pm

Post Sun Jul 11, 2010 12:54 pm

Re: Server Change

alright, but now on spacebuild there is no life support and on the map you can fly off the planet and its fine, you would normally get hurt
Next

Return to Support / Technical Issues

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.